Ljubavni hrosokop 13.11.2012

Iz male ljubavne letargije i pasivnosti vi ćete nakon 4.10. postati nešto otvoreniji prema drugima i spremniji na izražavanje emocija. Oni u vezama lakše će komunicirati, dok će samci postati rječitiji u udvaranjima. Bit će i onih koji bi na kraćem putovanju mogli naići na osobu koja će ih zaintrigirati.Saznajte više u astro&tarot centru: Lav – Ljubavni horoskop
1.10.-15.10. 2012.

Važno je da usrećite svog partnera ili da osećate uzajamnu naklonost. SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 1, 2, 3, 5, 7, 9, 10, 11, 12. i 15. oktobar. BIK Povremeno kao da Vam nedostaje nečije emotivno razumevanje, imate utisak da se polako udaljavate od jedne drage osobe. Tek kada shvatite svoje emotivne zablude, možete da napravite dobar izbor. Delujete snalažljivo ili zavodljivo u različitim susretima i umete da šarmirate svoju okolinu. Ako ste mladi ili slobodni, predstoje Vam zanimljivi kontakti.

Nema potrebe da igrate »pogrešnu ulogu«, jer loši potezi mogu da Vam iskomplikuju ljubavni život. SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 2, 3, 4, 6, 7, 9, 10, 11, 12. i 14. oktobar. Čini Vam se da partner nema uvek dovoljno razumevanja za Vaše potrebe, te neki učestali konflikti dodatno utiču na Vaše mrzovoljno raspoloženje. SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 1, 2, 5, 6, 7, 8, 9, 12, 13. i 14. oktobar. DEVICA Povremeno kao da Vam nedostaje optimizam, ali ne i potreba za romantikom ili avanturističkim doživljajima. Izbegavajte konflikte sa: Ovnom, Blizancima, Rakom, Devicom, Jarcem, Vodolijom i Bikom.

Važno je da odredite svoje prioritete u zajedničkom životu. Partner ne može da odoli pred Vašom pojavom i šarmom. Pokažite voljenoj osobi lepšu i uzbudljiviju stranu svoje ličnosti. Ipak, voljena osoba vešto koristi »zaobilazan način« da ostvari svoje namere, što dodatno podstiče Vašu emotivnu nesigurnost. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas očekuju sa: Rakom, Bikom, Lavom, Vagom, Škorpionom, Jarcem i Vodolijom. Budite oprezniji: 2, 5, 6, 10, 11, 12. i 14. oktobra. Privremeno udaljavanje od voljene osobe ili emotivna distanca treba da Vas podstakne na dobro rešenje. Izbegavajte konflikte sa: Bikom, Rakom, Devicom, Škorpionom i Jarcem.

Stalo Vam je da prevaziđete emotivnu krizu ili različite nesporazume, koje imate u odnosu sa voljenom osobom. Potrebno da sačuvate svoju ljubavnu sreću, kao i osobu do koje Vam je stalo. Stalo Vam je da se ponašate promišljeno u ljubavnom životu ili u odnosu prema voljenoj osobi. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas očekuju sa: Bikom, Ovnom, Rakom, Devicom, Vagom, Škorpionom, Strelcem, Jarcem i Ribama. Ljubavni horoskop RIBE U skladu sa inspiracijom koja Vas prati delujete vrlo zanosno, energično ili zahtevno pred bliskom osobom. Budite oprezniji: 2, 6, 9, 12. i 15. oktobra. Izbegavajte konflikte sa: Jarcem, Bikom, Vodolijom.

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s